prefab beton bekisting

Prefab beton

Tot op heden wordt onze prefabafdeling uitsluitend gebruikt in functie van onze eigen werven in uitvoering, dus om onze eigen werven zo snel mogelijk te bevoorraden, geen wachttijden door externe factoren.

Door gerichte investeringen in triltafel en verrijdbare batterijbekistingen hebben we de mogelijkheden om vloerplaten, kolommen en balken te prefabriceren.

Waarvoor wordt prefab beton zoal gebruikt? 

Prefab beton wordt steeds in onze ateliers onder ideale omstandigheden geproduceerd, tevens doen we de voorstudie en het tekenwerk in eigen beheer bijgevolg houden we de productietermijn op deze manier onder controle.

Doordachte investeringen in triltafels en balkbekistingssystemen heeft een bijkomend voordeel zoals een constante kwaliteit en een zeer gladde betonstructuur.

Door deze optimalisaties worden de manuren op de werf drastisch ingekort en kunnen planningen zeer nauwgezet aangehouden worden.

Al onze betonnen geprefabriceerde elementen worden steeds op maat gemaakt, geen standaard afmetingen.

(Ver)bouwwerken gepland?
Jouw project, onze expertise. 

Ben je nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met oog voor detail en een uitstekende klanttevredenheid? Dan ben je bij ons meer dan welkom!